Aquesta web és pels col·laboradors del diccionari. Heu de donar-vos d'alta i entrar per treballar amb l'OpenTheasurus. Sinó ho feu, sereu redirigits al diccionari de sinònims de la web de Softcatalà.

.

Quant a l'OpenThesaurus

L'OpenThesaurus-ca és un diccionari català de sinònims i associacions lliure. Podeu cercar paraules per troboar-ne d'altres amb el mateix significat o relacionat. Per exemple, la cerca de dolent ofereix, entre altres, els sinònims maligne, malvat, incorrecte.

Qualsevol qui ho desitgi pot col·laborar en l'Openthesaurus-ca, corregir errors o afegir nous conceptes. La funció de cerca mostra tots els sentits assignats a una paraula. Podeu corregir els significats individuals, suprimir les paraules incorrctes o afegir-ne de noves. Teniu tots els detalls a les PMF.

Llicència

Les dades de l'Openthesaurus-ca es troben disponibles via l'API i baixada sota els termes de la GNU Lesser General Public License (LGPL). Això simplement vol dir que sou lliure d'utilixar, processar, modificar i redistribuir les dades, sempre que es faci sota els termes de la mateixa llicència i s'indiqui clarament la font de les dades amb un enllaç a http://openthesaurus.softcatala.org.

El codi font del lloc web es troba disponible al github de Softcatalà, i es basa en el codi de l'Openthesaurus alemany original sota els termes de la llicència GNU AGPL. Aquest servidor (http://openthesaurus.softcatala.org) té instal·lada la versió 1.3.20. Les instruccions d'instal·lació són a README.

Anàlisi i dades

Informació de contacte

Comunitat i notícies de l'Openthesaurus-ca

OpenThesaurus en altres llengües

Tecnologia i disseny

Aquest lloc web està fet amb el Grails i base de dades MySQL. El disseny és de Sabine Sieg.